Produse
TOP

Macheta avion Revell Boeing 737-800, scara 1:288, KIT

Cod V603809
Avioane, Drone si Elicoptere Machete statice plastic Macheta avion Revell Boeing 737-800, scara 1:288, KIT
Pret: 77.00 Lei
Stoc zero
Cumpara

Macheta avion Revell Boeing 737-800, scara 1:288, KIT

Boeing 737-800 la scara 1:288

Pregătește-te să recreați o secventa impresionantă din istoria aviației ! Acest kit de model vă permite să construiti Boeing 737-800 la scară 1:288. Cu cele 25 de piese, acest kit este ideal pentru fanii cu vârsta peste 10 ani și se potrivește perfect la un nivel de dificultate de Nivel 3. Asta înseamnă construirea de modele din plastic distractive fără complicații, lipire și vopsire ușoară.
 
Boeing 737-800 nu este doar un avion - reprezintă o eră a aviației. Are loc confortabil pentru 184 de pasageri și s-a impus ca unul dintre cele mai sigure avioane din lume.

Caracteristici speciale:

- Aspect autentic datorita suprafetelor texturate cu gravuri incastrate
- Fuzelaj și aripi structurate pentru un aspect realist
- Ideal pentru colecționari și pasionați de aviație
- Gravuri inserate pentru reprezentarea detaliilor
- Toate componentele necesare pentru asamblarea completă a modelului
- Instructiuni simple de asamblare

Acest kit este clasificat la nivelul 3, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru toți pasionații de modeling peste zece ani care caută distracție fără complicații cu modelarea din plastic. Este nevoie de lipire și vopsire ușoară, făcându-l perfect pentru constructorii intermediari care au câștigat deja puțină experiență în construcția de modele. Indiferent dacă doriți să prezentați modelul din colecția dvs. sau să îl folosiți ca piesă decorativă, acest avion va fi cu siguranță un punct culminant.

Informatii generale:
Boeing 737-800 nu este doar un best-seller în industria aviației, ci și un simbol al siguranței și eficienței. De la introducerea sa, și-a câștigat un loc ferm în inimile devotaților și pasagerilor din întreaga lume. Capacitatea sa de a oferi un zbor confortabil pentru 184 de pasageri a făcut din aceasta una dintre cele mai populare avioane din clasa sa. Cu acest kit de model, poți admira o bucată din această istorie impresionantă în propria ta casă. Ideal pentru colecționari și oricine este pasionat de lumea fascinantă a aviației.

Specificatii:
Scara: 1/228
Numar piese: 25
Lungime: 137 mm
Anvergura: 127 mm
Inaltime: 43 mm
Pentru varsta peste 10 ani
 
Livrare:
Kit model plastic (neasamblat) ilustrat, autocolante cu instrucțiuni multilingve
 
Copyright © 2022 Sierra Modellsport Home page | Despre Sierra | Contact

Nume Produs:
Pretul Sierra:
Pret competitor
Website-ul competitorului

Ok, vei fi notificat pe e-mail cand apare produsul pe stoc!
Te rugam sa verifici si in spam

Unele produse din comanda nu exista momentan in stoc in cantitatea ceruta. Poti comanda orice cantitate, dar termenul de livrare iti va fi comunicat de noi pe e-mail sau telefon.